Πρόταση για εκλογή προέδρου τον Σεπτέμβριο, πρόεδρος της ΚΟ ο Σωκρ. Φάμελλος

Eκλογή από τη βάση εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Tην εκλογή προέδρου από τη βάση στις αρχές Σεπτεμβρίου, πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πρότεινε η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. Στην ίδια πρόταση, η γραμματέας του κόμματος ορίζει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 13 Ιουλίου και το διαρκές συνέδριο στα τέλη Αυγούστου, ώστε να ακολουθήσει η εκλογή του νέου προέδρου.

Από την άλλη, η «Ομπρέλα» επιμένει για εκλογή ηγεσίας στα τέλη Ιουλίου.

Ο Σωκράτης Φάμελλος για προτάθηκε για πρόεδρος της ΚΟ

Νωρίτερα, η προεδρική «Κίνηση μελών» προτείνει για επικεφαλής της ΚΟ τον Σωκράτη Φάμελλο. Πρόκειται για μια πρόταση που βρίσκει σύμφωνα και τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Όλγα Γεροβασίλη θα προταθεί για αντιπρόεδρος της Βουλής.

Ο Χρήστος Σπίρτζης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρότεινε να παραμείνει πρόεδρος της ΚΟ ο Αλέξης Τσίπρας και πάνω από ένα πρόσωπο στην ηγεσία της ΚΟ, με καλή γνώση των οικονομικών. Ο κ. Σπίρτζης πρότεινε να είναι τέσσερις αναπληρωτές πρόεδροι, οι Νίκος Παππάς, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content