«Ναι» Τσίπρα και ΚΙΝΑΛ για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Με επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε τη δήλωσή του για την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει προκειμένου όπως είπε   ο κ.Τσίπρας να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Στη δήλωσή του ο κ.Τσίπρας επιτέθηκε για αμοραλισμό και επικοινωνιακή διαχείριση στον κ.Μητσοτάκη και πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να είχε ανανεώσει τη θητεία του κ. Παυλόπουλου, που ήταν επιτυχημένη. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός είχε κάνει λάθος στην προηγούμενη προεδρική εκλογή που δεν είχε στηρίξει τον κ.Παυλόπουλο και ότι εκείνος δεν προτίθεται να επαναλάβει λάθη.

Ετσι, η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει την κυρία Σακελλαροπούλου, που αναμένεται πλέον να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία από την πρώτη ψηφοφορία.

Ο κ.Τσίπρας χαρακτήρισε εξαίρετη δικαστή την κυρία Σακελλαροπούλου και αναφέρθηκε σε αποφάσεις που έχει λάβει στην πορεία της, που πολλές φορές μάλιστα, δεν είχε διστάσει να ταχθεί και με την μειοψηφία.

Ομόφωνο «ναι» από το ΚΙΝΑΛ

 

«Ναι» στην υποψηφιότητα της κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου λέει και το ΚΙΝΑΛ. Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος και σε σχετική δήλωση της κυρίας Φώφης Γεννηματά αναφέρεται ότι το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την υποψηφιότητα της κας Σακελλαρόπουλου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ