Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί εφόσον χάσει στις ευρωεκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί εφόσον χάσει στις ευρωεκλογές, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Το μήνυμα για ισχυρή πολιτική αλλαγή που λαμβάνω σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Θα είναι μια ευρεία νίκη. Εφόσον ο κ. Τσίπρας ηττηθεί στις ευρωεκλογές πρέπει να παραιτηθεί και να πάει η χώρα σε εθνικές εκλογές σε 4 εβδομάδες», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στις παροχές που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός και συγκεκριμένα στη 13η σύνταξη, σχολίασε ότι πρόκειται για «προεκλογικό επίδομα που δίνει ο κ. Τσίπρας με ξεδιάντροπο τρόπο. Αυτό που μένει είναι να το δώσει μαζί με τα ψηφοδέλτιά του, έξω από τα εκλογικά κέντρα». Σχολίασε ότι ακόμη και τα 500 ευρώ που θα πάρει κάποιος είναι σημαντικό ποσό, αλλά διερωτήθηκε αν με την πολιτική Τσίπρα μπορεί να στηριχθούν μακροπρόθεσμα αυτοί που έχουν ανάγκη. «Δεν μπορεί να γίνεται αυτό αν δεν αναπτυχθεί η οικονομία. Θέλω να αυξήσω το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης.

Προτεραιότητα η ασφάλεια

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει ελευθερία και συμπλήρωσε ότι αυτό αποτελεί προτεραιότητα για τη ΝΔ.

Ακόμη, προανήγγειλε προμήθεια νέων περιπολικών μέσα σε ένα έτος και αλεξίσφαιρων γιλέκων για τους αστυνομικούς εντός εξαμήνου. «Αυτοί που τα σπάνε στο κέντρο της Αθήνας γνωρίζουν ότι η ΝΔ έχει τη βούληση να σταματήσουν», σημείωσε ακόμη αναφερόμενος στα τελευταία επεισόδια.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ