Με ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη ξεκινά σήμερα Παρασκευή το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ
Ξεκινά σήμερα Παρασκευή το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το πρώτο υπό την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη. Το συνέδριο διεξάγεται 20-22 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου με τίτλο «Η κοινωνία στο προσκήνιο».

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει με ομιλία του (η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18:00) ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Την ίδια ημέρα θα απευθύνει ομιλία στο συνέδριο και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης.

Το Σάββατο αναμένεται να μιλήσει στο Συνέδριο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για να εκλεγούν την νέα Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος. Ακολούθως, η Κεντρική Επιτροπή θα συγκληθεί για πρώτη φορά υπό τη νέα της σύνθεση προκειμένου να εκλέξει το Πολιτικό Συμβούλιο και τον γραμματέα της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στη θέση του Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος θα κατέλθει υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος

Για τη θέση αυτή, ο Νίκος Ανδρουλάκης προορίζει τον πλέον στενό του συνεργάτη, τον Ανδρέα Σπυρόπουλο. Πρόκειται για έναν από τους ανθρώπους που συνέβαλαν σημαντικά στην εκλογή Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ένας από εκείνους που γιόρτασαν μαζί εκείνο το βράδυ στη «γιάφκα» της Μαντζάρου.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι 36 ετών. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος-Μηχανικός και έκανε το μεταπτυχιακό του στο Μετσόβιο στους Ηλεκτρολόγους-Μηχανικούς. Επαγγελματικά διατηρεί τεχνικό γραφείο μελετών μαζί με φίλο του.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ