Ένα ζόμπι του Σύριζα από τη Λέσβο, χαίρεται για τους νεκρούς από κορωνοϊό!

«Χτύπησε» ξανά το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Βουνάτσου, από τη Λέσβο, που χαίρεται με τους νεκρούς από κορωνοϊό γιατί, όπως πιστεύει, αυτό θα στοιχίσει πολιτικά στην κυβέρνηση της ΝΔ, για την οποία ζητάει κρεμάλες!

Γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κώλο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;»

Η αντίδραση της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της αντέδρασε άμεσα στις αποκρουστικές τοποθετήσεις της κυρίας Βουνάτσου αναφέροντας: «Το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου που από την αρχή της πανδημίας συγκρίνει τους νεκρούς του κορωνοϊού με τους νεκρούς από το Μάτι, επανήλθε ζητώντας κρεμάλες.

Το πρόβλημα δεν είναι η γραφικότητα των στελεχών τους. Το πρόβλημα είναι πως η κυρίαρχη ιδεολογία τους είναι ο πολακισμός που εκφράζεται σταθερά από την κορυφή ως τη βάση και από τα υπόγεια του Κουμουνδούρου μέχρι την Αυγή.

Είναι αδιανόητο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους, κάποιοι να περιφέρουν χαιρέκακα την μικροψυχία τους. Η κρισιμότητα των στιγμών στη δίνη μιας παγκόσμιας πανδημίας απαιτεί σοβαρότητα, πράγμα άγνωστο στον ΣΥΡΙΖΑ».

 

Με παρελθόν στον «πολακισμό»

“Εκύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι”!..

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φωνές της Μυρσίνης Βουνάτσου ηχούν σαν κρωγμοί γυπών πάνω από τα πτώματα. Και τον περασμένο Απρίλιο 2020 είχε αρχίσει να μετράει νεκρούς:

«Όταν θα ισοφαρίσουμε τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και ζητάω ευθύνες (ποινικές). Γιατί όχι; Όσο έφταιγαν ο Τσίπρας και η Δούρου άλλο τόσο θα φταίτε κι εσείς. Συν τέσσερις από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα. Στους εξήντα επτά φτάσαμε. Αν θα λογαριαστούμε λέει;», έγραψε σε ανάρτησή της.

 

Καταδίκασε τότε η Νομαρχιακή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ

Για ανάρτηση που προσβάλλει και εκθέτει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε τότε η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του κόμματος. Με ανακοίνωση της, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία «αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας».

 

Στην προκλητική και απαράδεκτη ανάρτηση της κ. Βουνάτσου απάντησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

 

Τελικά με απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ανεστάλη η κομματική ιδιότητα της κ. Βουνάτσου τον περασμένο Απρίλιο, αλλά μόνο για …τα μάτια, αφού ένα μήνα αργότερα επέστρεψε δριμύτερη.

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ