Αιφνιδιασμένος και αγανακτημένος ο Κ. Σημίτης από τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ

Απολύτως αιφνιδιασμένος από τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως έμεινε ο Κώστας Σημίτης.Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν κύκλοι του, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι η Φώφη Γεννηματά θα έδιωχνε τον Ευάγγελο Βενιζέλο από το κόμμα, κάτι που δεν έκρυψε σε συνομιλίες που είχε το Σάββατο, μετά την είδηση-βόμβα.

Ο κ. Σημίτης, κατά τους ίδιους κύκλους, μίλησε με πολλά στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής, που του τηλεφωνούσαν με έκδηλη ανησυχία για να μάθουν τι είχε συμβεί. Αλλά και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός πιάστηκε εξαπίνης, δηλώνοντας μάλιστα στα στελέχη αυτά «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος».
Όπως γίνεται φανερό και από τη δήλωσή του στα στελέχη του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σημίτης δεν περίμενε ότι μπορούσε να υπάρξει τέτοια εξέλιξη στο ΚΙΝΑΛ, και μάλιστα μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Άλλωστε, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσο θα επηρεαστεί η επίδοση του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ