Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης


Διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης.

Σύμφωνα με πηγές, του ζητήθηκαν εξηγήσεις τις οποίες και έδωσε, ωστόσο δεν κρίθηκαν επαρκείς και για αυτό διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ. Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν χωρούν στη ΝΔ».

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Ιωάννης Μπούγας κάλεσε στο γραφείο του τον βουλευτή Γρεβενών προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για όσα έγιναν γνωστά περί διαχείρισης «κόκκινων» δανείων.

Ωστόσο, οι ανεπαρκείς εξηγήσεις που έδωσε ο Ανδρέας Πάτσης τον οδήγησαν στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Υπενθυμίζεται πως οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή προς τα αρμόδια όργανα της ΚΟ ότι στην περίπτωση που διαπιστωθούν ευθύνες του βουλευτή Γρεβενών, να αποδοθούν.

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού για τη διαγραφή Πάτση

Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς. Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ.

 

 

iefimerida.grΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content