Νέα κυβερνητική κοροϊδία: Υπόσχονται 10.000 νέους διορισμούς στο δημόσιο

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις Τζανακόπουλου σχετικά με την προοπτική 10.000 προσλήψεων στο Δημόσιο ως αποτέλεσμα της συμφωνίας της Πολιτείας με την Εκκλησία.

Σε ανακοίνωσή της η αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη σημειώνει:

«Η κυβέρνηση παριστάνει πως δεν κατάλαβε ότι τους κληρικούς θα συνεχίσει να τους πληρώνει το κράτος. Και κοροϊδεύει τους πολίτες, τάζοντας 10.000 διορισμούς, την ίδια ώρα που τους έχει γονατίσει στους φόρους.

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην επερχόμενη ήττα του δεν θα διστάσει να τινάξει τη χώρα στον αέρα».

Tί είπε ο κ. Τζανακόπουλος

Στην παραδοχή ότι μετά τη συμφωνία μεταξύ Τσίπρα-Ιερώνυμου απελευθερώνονται 10.000 θέσεις στο δημόσιο, οι οποίες θα συμπληρωθούν με προσλήψεις προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό δίνει δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τις συμπληρώσουμε με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων για να καλυφθούν ανάγκες του κοινωνικού κράτους, γιατρούς δασκάλους κλπ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ερώτηση σχετικά με το πότε τοποθετούνται χρονικά αυτές οι προσλήψεις ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «προφανώς 10.000 προσλήψεις εντός του 2019 δεν μπορούν να γίνουν, δεν υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος».

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content