Στο σφυρί οι εγκαταστάσεις Κουνάβων της Κρέτα Ολυμπιάς

Για τις 2 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός σε βάρος των εγκαταστάσεων της εταιρείας «Κρέτα Ολυμπιάς-Οινοποιητική-Γεωργική-Βιομηχανική Α.Ε.», που βρίσκονται στους Κουνάβους. Η Κρέτα Ολυμπιάς, με τον διακριτικό τίτλο «Mediterra Οινοποιητική», εδρεύει στην Παιανία Αττικής.

Επισπεύδουσα ήταν αρχικά η Τράπεζα Πειραιώς και τώρα η Inrtum ως ειδική διάδοχός της και διαχειρίστρια των απαιτήσεων της “Sunrise Ι NPLFinance Designated Activity Company”.

Η κατάσχεση έγινε τον Μάιο του 2019 και μετά ξεκίνησε ένα… γαϊτανάκι με προγραμματισμένους πλειστηριασμούς μέσα στο 2021 (ο τελευταίος ήταν για τις 29 Σεπτεμβρίου) που δεν έγιναν, για διάφορους λόγους. Τώρα, όμως, η υπόθεση μπήκε μπροστά και η τιμή πρώτης προσφοράς, έπειτα από σχετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου, έχει οριστεί στο ποσό των 1.570.000 ευρώ.

Στο σφυρί θα βγει όλο το βιομηχανικό συγκρότημα που αναπτύσσεται σε οικόπεδο 26,6 στρεμμάτων στον οικισμό των Κουνάβων Ηρακλείου. Αυτό αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, ημιώροφο και όροφο που περιλαμβάνουν γραφεία, αίθουσα γευσιγνωσίας, χώρο βιοχημικού εργαστηρίου, κυρίως χώρο οινοποιείου, σταφυλοδόχους, ζυγιστήρια, εμφιαλωτήριο, χώρο φύλαξης έτοιμων προϊόντων κ.ά., με συνολική επιφάνεια 5.203,76 τ.μ.

 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content