Εξαιρετικά τιμητική βράβευση του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ

Η ICAP,  αναγνώρισε και φέτος για 8η συνεχή χρονιά, τις 61 Εταιρείες και τους 9 Ομίλους – Ηγέτες της χώρας μας, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους. Η λαμπρή τελετή έγινε στο Divani Caravel Athens και παρουσιάστηκε από την  Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ σε αυτή συμμετείχαν 300 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. 

True_Leaders17_photo1 Εξαιρετικά τιμητική βράβευση του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ

Τον κορυφαίο θεσμό True Leaders, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Βραβεύτηκαν οι μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας και ανάμεσα τους ο όμιλος ΚΑΡΑΤΖΗ, που βραβεύτηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά ως “Ηγέτης Επιχειρείν”, τα Πλαστικά Κρήτης και οι Μινωικές Γραμμές.

Το βραβείο του Ομίλου Καράτζη  παρέλαβε ο Γενικός Διευ/ντής του Ομίλου κ. Κων/νος Αρχοντάκης.

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== Εξαιρετικά τιμητική βράβευση του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ Αριστερά ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Καράτζη κ. Κων/νος Αρχοντάκης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Μινωικών Γραμμών κ. Αντώνη Μανιαδάκη.

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== Εξαιρετικά τιμητική βράβευση του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ

Ο κ. Κων/νος Αρχοντάκης ενώ παραλαμβάνει το βραβείο εκ μέρους του Ομίλου Καράτζη.

Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ), Μιχάλης Σιαμίδης, Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ICAP.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ