Γυναίκα και επιχειρηματική καριέρα – καλές πρακτικές  στο ΕΒΕΗ

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με το H2B HUB και το FPower διοργανώνει panel συζήτησης “Step it Up: Female Career stories”, το Σάββατο 01/12, στις 11:00πμ στο χώρο του H2B HUB (Κορωναίου 14, 3ος όροφος), στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος CrossEUWBA,.

Με επιμέλεια ερωτήσεων από το FPower (Μαρία Αρναουτάκη – Ροσάννα Μόρτογλου) και καλεσμένες τη Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη, VP Design στη Workable και την Έλλη Γενιατάκη, Ιδιοκτήτρια & Quality Manager στο ξενοδοχείο Radisson Blu Resort, θα συζητήσουμε για την πορεία τους σε τεχνολογία και τουρισμό, για το remote working και τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Το event απευθύνεται τόσο σε φοιτήτριες όσο και σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς θα εξελιχθούν στην καριέρα τους, να εμπνευστούν από γυναίκες επαγγελματίες της Κρήτης και να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό και networking.

Απαραίτητη δωρεάν εγγραφή στο σύνδεσμο: http://bit.ly/2RciBYU

Συμμετέχουσες:

Η Έλλη Γενιατάκη είναι Ιδιοκτήτρια καθώς και Operations & Quality Manager στο ξενοδοχείο Radisson Blu Resort. Είναι απόφοιτος της Ελβετικής σχολής Hospitality Management, Glion Institute of Higher Education. Η Έλλη Γενιατάκη βραβεύτηκε το 2017 ως απόφοιτος της εν λόγω σχολής με μια απο τις πιο πετυχημένες καριέρες αποφοίτων του Πανεπιστημίου από το έτος ίδρυσής του το 1962 και είναι η μοναδική Ελληνίδα που μπήκε στο επετειακό ‘55 Years of Excellence’ Booklet. Η Glion Institute of Higher Education θεωρείται μια από τις κορυφαίες και πιο απαιτητικές σχολές Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η Ζαχαρένια Ατζιτζικάκη είναι VP of Design στο Workable. Ηγείται μιας εξαιρετικά ταλαντούχας ομάδας, σχεδιάζοντας ένα εργαλείο προσλήψεων που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται υπερήρωες. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις προκλήσεις της μετάβασης από ρόλους παραγωγής σε ρόλους management.

Η Μαρία Αρναουτάκη μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης σπούδασε στην Αθήνα και έκανε πρώτα της βήματα στον χώρο της τεχνολογίας μέσα από το ελληνικό startup οικοσύστημα. Είναι συνιδρύτρια του FPower και αυτή τη στιγμή, μένει και εργάζεται στο Λονδίνο ως Product Manager.

Η Ροσάννα Μόρτογλου είναι Co-Founder του FPower, και Greece Chief Representative στο Libra Group. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης και σπούδασε International Business & European Affairs στο DEREE, The American College of Greece, καθώς και Διδασκαλία Χορού στην Επαγγελματική Σχολή Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έπειτα από 3 χρόνια στη Νέα Υόρκη όπου εργαζόταν, επέλεξε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να εφαρμόσει τη διεθνή εμπειρία της και να αποτελέσει μέρος μιας θετικής αλλαγής.

To H2B HUB στοχεύει στην ενίσχυση του οικοσυστήματος startup επιχειρήσεων, μέσω της παροχής των κατάλληλων συνθηκών -όπως έμπνευση, γνώση, δυνατότητες συνεργασίας και πόρους- για τη δημιουργία νέων καινοτόμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Στοιχεία επικοινωνίας H2B HUB
Website: htob.gr

FB Page: fb.com/htobhub

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content