Υπό παρακολούθηση στο ΠΑΓΝΗ ο Β. Λαμπρινός

Στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, όπου υποβάλλεται σε διάφορες εξειδικευμένες εξετάσεις, ενώ η γενικότερη κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως πολύ καλή.

Ο κ. Λαμπρινός, ως γνωστόν, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία την περασμένη Κυριακή και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του στο ΠΑΓΝΗ, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει, αρκετά χρόνια τώρα, προβλήματα αρρυθμίας, κάτι αρκετά σύνηθες, που όμως πρέπει να παρακολουθείται τακτικά. Αυτό το τελευταίο δεν έκανε μάλλον ο κ. Λαμπρινός, και τώρα παρακολουθείται στενά από τους έμπειρους γιατρούς της Καρδιολογικής Κλινικής, προκειμένου να τύχει της δέουσας ρύθμισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος θα παραμείνει ακόμα για λίγες μέρες στην Κλινική, για λόγους ασφαλείας και μέχρι να περατωθούν οι εξετάσεις και οι ρυθμίσεις στις οποίες υποβάλλεται, ώστε να επιστρέψει με ασφάλεια στα καθήκοντά του.

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον για την πορεία της υγείας του επιδεικνύουν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες, που εύχονται στον κ. Λαμπρινό ταχείαν ανάρρωση.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content