Ξενάγηση στο υπερσύγχρονο Οινοποιείο Μεταξάρη
Το περασμένο Σάββατο 28 Μαΐου και την Κυριακή 29 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, οι οινόφιλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση συμμετοχής τους στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες», η οποία διοργανώθηκε συλλογικά από τις Ενώσεις Οινοπαραγωγών της χώρας μας και τα επισκέψιμα οινοποιεία – μέλη τους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, με στόχο την καλύτερη γνωριμία των καταναλωτών με τους οινοπαραγωγούς.

Ο φακός της “Νέας Δράσης” βρέθηκε την Κυριακή στις εντυπωσιακές, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του γνωστού και ανερχόμενου Οινοποιείου “Μεταξάρη”, στην περιοχή της Αυγενικής.

Είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στους χώρους του Οινοποιείου και να δούμε από κοντά τις προηγμένες μεθόδους που ακολουθεί η επιχείρηση, ώστε να είναι σε θέση να παράγει τα αναγνωρισμένης ποιότητας προϊόντα της.

Οι πολυπληθείς επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τις τεράστιες, ανοδείδωτες δεξαμενές, από το άριστα εξοπλισμένο χημείο, από τις αίθουσες εμφιάλωσης, συσκευασίας και αποθήκευσης, αλλά και από την καθαριότητα και την τάξη που επικρατούσε παντού.

Θερμή ήταν η υποδοχή και υποδειγματική η περιποίηση που επιφύλαξαν σε όλους τους επισκέπτες τους, το προσωπικό αλλά και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του Οινοποιείου, ο Βασίλης Πρεβελιανάκης με την σύζυγο του Ρένα Μεταξάρη, οι οποίοι δέχονταν τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλων, για διαρκή πρόοδο.

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content