Βρέθηκε ο καλλιεργητής των 610 χασισόδενδρων

Πέρυσι τον Ιούλιο, ελικόπτερο της ΕΛΑΣ είχε εντοπίσει μια μεγάλη χασισοφυτεία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, δεν είχε βρεί όμως τους χασισοκαλλιεργητές.

Σήμερα, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι με βάση τις πολύμηνες έρευνες που έκανε για την υπόθεση, διαπίστωσε την εμπλοκή ενός αλλοδαπού στη συγκεκριμένη χασισοφυτεία, εις βάρος του οποίου σχημάτισε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρονται τα εξής:

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εντοπισμού φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, στα Χανιά

Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος αλλοδαπού για την καλλιέργεια της φυτείας  

  Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, υπόθεση καλλιέργειας – φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εξερεύνησης και την εναέρια συνδρομή Ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά την 03.07.2019 (σχετικό το από 03.07.2019  Δελτίο Τύπου μας). 

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με τον εντοπισμό της καλλιέργειας-φυτείας που ανευρέθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με συνολικά 610 δενδρύλλια κάνναβης, προέκυψε η εμπλοκή ενός  αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content