Βουβός ήταν ο αποχαιρετισμός στον Στέλιο Κιαγιαδάκη
Ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης Στέλιος Κιαγιαδάκης οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο στην τελευταία του κατοικία, στην αγαπημένη του γενέτειρα Αργυρούπολη, παρουσία μόνο των στενών συγγενών του, εξαιτίας των μέτρων που ισχύουν για τον κορωνοϊό.

Η νεκρώσιμος ακολουθία  εψάλη στον ιερό ναό των Τεσσάρων Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, προεξάρχοντος του σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγενίου, κεκλεισμένων των θυρών και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Με τις ελάχιστες επιτρεπόμενες τιμές και τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπονται, τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης αποχαιρέτησαν τον πρόεδρό τους, συνοδεύοντάς τον στην τελευταία του κατοικία, στην αγαπημένη του Αργυρούπολη.

 

Τα μέτρα δεν επέτρεψαν στους πολυάριθμους φίλους του Στέλιου Κιαγιαδάκη από όλη την Ελλάδα να τον αποχαιρετήσουν όπως θα ήθελαν και όπως του άξιζε. Σύσσωμη πάντως η τοπική κοινωνία εξέφρασε με κάθε πρόσφορο τρόπο την βαθιά της οδύνη για τον χαμό του Στέλιου που δυστυχώς δεν κατόρθωσε να βγει νικητής και σε αυτή τη μάχη. Επώνυμοι και ανώνυμοι αναγνώρισαν την πολυδιάστατη προσφορά του εκλιπόντος στον πολιτισμό, στην κρητική παράδοση και γενικότερα στην κοινωνία.

 

Πηγή: goodnetΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content