Τροχαίο στη Γαύδο: Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αίμα του

Μίλησε και για τη σχέση του με την 27χρονη φοιτήτρια

Στις ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα του αναφέρθηκε ο 40χρονος που ήταν μαζί με την άτυχη Κορίνα όταν το αυτοκίνητό τους έπεσε στον γκρεμό στη Γαύδο, στοιχίζοντας τη ζωή στην κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, επεσήμανε ότι με βεβαιότητα φάνηκε η λήψη τοξικών και ναρκωτικών από τον οδηγό. «Μιλάμε για πολυτοξικομανή οδηγό, παραισθησιογόνες ουσίες» είπε.

Ο 40χρονος, μιλώντας στο Mega, είπε ότι τα όσα αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης περί ναρκωτικών ουσιών και φαρμάκων στο αίμα του, είναι εξετάσεις οι οποίες έγιναν μετά το τροχαίο, όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και του είχαν χορηγήσει αγωγή.

«Δεν στέκει, με εικασίες, γιατί αυτές οι ουσίες ήτανε μετά, όταν με βάλαν στο νοσοκομείο αμέσως και μου δώσανε και ηρεμιστικά. Τέσσερις η ώρα θα είχε πάει όταν μου είπαν για την Κορίνα. Αυτά τα φάρμακα είναι μέσα που πήρα, για αυτό είναι και το αλκοόλ μηδέν. Μαζί με αυτό θα έπρεπε να είναι και το χαρτί με τα φάρμακα που μου δώσανε. Ήμαρτον! Για αυτό τσαντίζομαι» είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε για τη σχέση του με την Κορίνα

Παρά τις πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας ότι ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ήταν μαζί με την κοπέλα τους τελευταίους τρεις μήνες αλλά το γνώριζαν λιγοστοί.

«Σχέση τώρα μακροχρόνια δεν είχαμε. Είχαμε αρχίσει τρεις μήνες. Το τελευταίο μήνα είναι πολλοί άνθρωποι που μας είχανε καταλάβει και μας είχανε ματιάσει. Θα ‘θελα κάποια στιγμή να μιλήσω με την οικογένειά της γιατί δεν έχω πει επισήμως ένα συγγνώμη για το δυστύχημα. Η Κορίνα με έχει συγχωρέσει, δυστύχημα είχαμε, δεν τη σκότωσα. Βγήκαμε ζωντανοί, κανείς γιατί δεν το λέει αυτό; Μου ‘δωσε ένα φιλί και πήρα δύναμη. Πού βρήκα λέει ο κύριος δύναμη, λέει ότι είμαι αδύνατος. Εγώ είμαι ο καλύτερος όποιος ξέρει εκεί πέρα από τους αναρριχητές και περιπατητές στη Γαύδο».

«Μετά δεν θυμάμαι, όταν βγήκα πάνω και κατέρρευσα»

Περιγράφοντας το τι συνέβη τη βραδιά του δυστυχήματος ανέφερε πως δεν θυμάται λεπτομέρειες. «Καθόμασταν από τη μεριά του οδηγού με τα πόδια στου συνοδηγού, από κάτω από τα πόδια μας ήτανε οι λεβιέδες, το χειρόφρενο, και λέω… Φαντάζομαι ότι το χειρόφρενο είχε λυθεί από ώρα. Εγώ έβαλα μπροστά, έβαλα μπροστά και το αμάξι δεν «κλώτσησε». Περίμενα, έκανε κρύο, «Πω πω», λέω, «Άντε, ακόμα να ζεστάνει;», και σιγά-σιγά ξαναμπήκα σε λήθαργο. Θυμάμαι πολλά, αλλά μετά δε θυμάμαι, όταν βγήκα πάνω και κατέρρευσα».

Δικηγόρος: Ό,τι έχει καταθέσει, αμφισβητείται από τα ευρήματα

Από την πλευρά του ο δικηγόρος υποστηρίζει για το χειρόφρενο ότι «μόνο με χέρι λύνεται, γιατί υπάρχει ασφάλιση – απασφάλιση. Όταν το τραβάς ασφαλίζει κι όταν το απασφαλίζεις, κατεβαίνει. Δηλαδή, έχει πει πάρα πολλά που… δεν μπορώ να βασιστώ στα λεγόμενα του υπαιτίου οδηγού. Ότι έχει καταθέσει πλέον, δεν το αμφισβητώ εγώ, αμφισβητείται από τα ευρήματα. Άλλα έχει πει, άλλα έχει ξανακαταθέσει κι άλλα δείχνουν όλα τα ευρήματα.»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία σιγά – σιγά συνθέτουν την εικόνα του τραγικού τέλους της 27χρονης.

«Το αυτοκίνητο θα σταματούσε στο εμπόδιο»

Εκτός από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 40χρονου ο δικηγόρος αναφέρεται και σε ένα εμπόδιο που υπήρχε μπροστά στο αυτοκίνητο και το οποίο, όπως ισχυρίζεται, δεν θα μπορούσε, χωρίς ταχύτητα, ένα όχημα να το περάσει.

«Υπάρχει ένας υδροφόρος αγωγός, σωλήνας, πλαστικός, που είναι παράλληλα, δηλαδή, με τον γκρεμό εκεί στο πλάτωμα. Και σβηστό να ήταν το αυτοκίνητο και να τσουλούσε, το αυτοκίνητο θα σταματούσε στο εμπόδιο που λέγεται υδροφόρος σωλήνας. Οι αξιωματικοί που διενεργούσαν την έρευνα του τροχαίου, αυτού, δυστυχήματος, προέβησαν σε δοκιμές. Δηλαδή, για να υπερπηδήσει αυτό το εμπόδιο κάποιος, θα έπρεπε να πατήσει γκάζι, τον επιταχυντή του. Που σημαίνει αναντίρρητα, αναπόφευκτα, ήταν σε κίνηση», ανέφερε.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content