Τρεις … ψεύτικες ληστείες καταγγέλθηκαν στο Ηράκλειο


Τρια άτομα στο Ηράκλειο κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας με τις αστυνομικές αρχές να διαπιστώνουν μετά από έρευνα ότι και οι τρεις  έλεγαν ψέμματα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε έναν 24χρονο διανομέα ο οποίος στις 9 Αυγούστου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι κατά τη διάρκεια διανομής που πραγματοποιούσε έπεσε θύμα ληστείας στην περιοχή του Μασταμπά με αποτέλεσμα να του αρπάξουν 80 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά έναν 27χρονο που στις 29 Αυγούστου κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα τον λήστεψαν και τους άρπαξαν ρολόι και κινητό.

Η τρίτη «μαιμού» ληστεία καταγγέλθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν ένα άτομο πάλι στο Ηράκλειο, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, ότι μετά την ανάληψη χρημάτων που έκανε από ΑΤΜ τράπεζας ληστής με μαχαίρι του επιτέθηκε στη βουβωνική χώρα και του άρπαξε τα 400 ευρώ που είχε πάρει από το ΑΤΜ.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών αρχών διαπιστώθηκε ότι οι καταγγελίες και των τριών ήταν ψεύτικες!

Στην τελευταία περίπτωση, εξακριβώθηκε πολύ γρήγορα από τις αστυνομικές αρχές με τη συγκέντρωση υλικού, ότι επρόκειτο για ψεύτικη καταγγελία, έτσι προχώρησε αυτόφωρη διαδικασία για ψευδή κατάθεση και καταγγελία.

Για τις δυο πρώτες περιπτώσεις που επίσης αποδείχτηκε ότι ήταν ψευδείς, επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δυο ατόμων ώστε να παραπεμφθούν αρμοδίως.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content