Τον Δήμο Χερσονήσου επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος


 

Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο και τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος. 

Στη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα παραβρέθηκε αντιπροσωπεία ιερέων που συνόδευε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κρήτης καθώς επίσης και οι Αντιδήμαρχοι Χερσονήσου Μανόλης Ανυφαντάκης και Κώστας Ζαχαριουδάκης. 

Τα συμπεράσματα από την εξόχως εποικοδομητική συνάντηση επικεντρώνονται στη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας της Κρήτης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. 

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο Μητροπολίτης Διδυμότειχου κ. Δαμασκηνός και ο Δήμαρχος Χερσονήσου εκφράστηκαν με πνεύμα συναλληλίας και συνεργασίας για το καλό των πολιτών. 

Ο κ. Σέγκος προσέφερε στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κρήτης και τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου αναμνηστικά δώρα από το Δήμο Χερσονήσου.

Μία ημέρα μετά τα ονομαστήρια του Αρχιεπισκόπου Κρήτης ο Δήμαρχος Χερσονήσου ευχήθηκε από καρδιάς στον κ. Ευγένιο και σημείωσε : «Είναι μέγιστη τιμή και χαρά η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου. Η ευχή και η ευλογία τους αποτελούν οδηγό για το έργο μας. Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης είναι ένας Ιεράρχης που έχει υπηρετήσει την Εκκλησία και την κοινωνία σε όλη την διαδρομή του από όποια θέση κι αν υπηρέτησε. Του εύχομαι καλή ποιμαντορία και συνέχιση του σπουδαίου και δύσκολου έργου του». 

Αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου μίλησαν στους υπαλλήλους του Δημαρχείου Γουρνών στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content