Τον διευθυντή τους διέσωσαν οι διασώστες ΕΚΑΒ

Aίσιο τέλος είχε μια αιφνιδια περιπέτεια της υγείας του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Κρήτης κ. Ανέστη Κιούλπαλη. Όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση με λιποθυμικά επεισόδια, και χρειάσθηκε τις υπηρεσίες του… ΕΚΑΒ αλλά και του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Καρδιολογικής Μονάδας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου!

Διαβάστε την ανάρτησή του:

“Ο καινούργιος χρόνος, δεν πρόλαβε να μπει, και μου έφερε μια ίωση με λιποθυμικά επεισόδια. 

Ετσι για πρώτη φορά στην ζωή μου, αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ, του ΤΕΠ και της Καρδιολογικής Μονάδας του ΠΑΓΝΗ ως επείγον περιστατικό. Έχω νοσηλευτεί ξανά στο παρελθόν, αλλά με αλλη διαδικασία.

Ολοι όσοι συμμετείχαν, διασώστες, γιατροί και νοσηλευτές, ήταν γρήγοροι, αποτελεσματικοί και ταυτόχρονα ευγενικοι και χαμογελαστοί. Ένοιωσα την καθησυχαστική αίσθηση της φροντίδας, με επαγγελματισμό, γνώση, επιμέλεια και ανθρωπιά. Η περιπέτεια μου έληξε σύντομα και είμαι ξανά στην θαλπωρή του σπιτιού μου χάρη σ’αυτους.
Τους ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου, χωρίς να αναφέρω ονόματα, παρότι τους θυμάμαι ολες και όλους, γιατί πιστεύω ότι έτσι συμπεριφερονται σε κάθε πάσχοντα συμπολίτη μας”.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ