Το Ηράκλειο κινείται σε ρυθμούς Beach Handball

Δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων
Δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Beach Handball, Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων- Νεανίδων, το διάστημα 14-26 Ιουνίου 2022, θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο, στις εγκαταστασεις της παραλίας του Καρτερού!
Στις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις για αθλήματα άμμου, που κατασκευάζονται με μέριμνα του Υφυπουργείου Αθλητισμού-ΕΑΚΗ και οι οποίες θα εγκαινιαστούν τη Δευτέρα στις 13 Ιουνίου στις 7:30μμ, την παραμονή της επίσημης έναρξης των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων BeachHandball.
Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις στις οποίες θα χτυπάει και η «καρδιά» των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων το καλοκαίρι του 2023, μία διοργάνωση που επίσης ανατέθηκε στην Χώρα μας, στους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου.
Εδώ θα φιλοξενηθούν και πλείστες διοργανώσεις ισάξιες ή μικρότερης εμβέλειας.
Ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλείου και της Κρήτης ολόκληρης, καθώς και οι εκατονταδες χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν το νησί μας αυτή την εποχή θα έχουν τη μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά τους υψηλού επιπέδου αγώνες στις νέες εγκαταστασεις του Καρτερού.
Στις κορυφαίες αυτές διοργανώσεις BeachHandball, συμμετέχουν 64 χώρες από τις πέντε ηπείρους, 32 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών και 32 στο αντίστοιχο των Εφήβων- Νεανίδων!
Η διοργάνωση θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα από την ΕΡΤ και από δεκάδες άλλα διεθνή ΜΜΕ.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content