Την Τρίτη η απόφαση για την υπόθεση Σειραγάκη

Την Τρίτη 26 Μαϊου αναμένεται να βγει η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών για το αν ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης θα επιστρέψει η όχι στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι στον Νίκο Σειραγάκη, είχε χορηγηθεί, υφ’ όρον απόλυση και στις 22 Απριλίου αφού είχε εκτίσει τα 3/5 της ποινής του , οπότε και αποφυλακίστηκε.

Ο Νίκος Σειραγάκης, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 401 ετών (εκτιτέα τα 20 χρόνια)  για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος  ανήλικων παιδιών στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του συνελήφθη με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών για παραβίαση ενός εκ των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα με το βούλευμα με βάση το οποίο έγινε δεκτή η αίτηση της αποφυλάκισής του ο κατηγορούμενος ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη εντός του Δήμου Καλαμαριάς, εκείνος όμως εντοπίστηκεν να κινείεται, στην περιοχή της Μενεμένης.

Με ενέργειες του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού κινήθηκαν οι προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες μετά την παραβίαση του περιοριστικού όρου και οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του Νίκου Σειραγάκη.

 

 

 

Flashnews

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ