Ανακοινώσεις για κλείσιμο κέντρων, υπηρεσιών και ακύρωση εκδηλώσεων- Κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες την Τρίτη 28/9 και την Τετάρτη 29/9.

*Ο σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών PALSO του νομού Ηρακλείου κατόπιν έκτακτης απόφασης του ανακοινώνει ότι λόγω του σεισμού τα κέντρα ξένων γλωσών που είναι μέλη του θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 27/9/2021. Επιπλέον αποφασίστηκε να μη γίνουν ούτε διαδικτυακά μαθήματα. Για οποιαδήποτε  εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

 *Αναστέλλεται επίσης η λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στο Μαλεβίζι σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, με εξαίρεση το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου, λόγω του ισχυρότατου σεισμού που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Νομό Ηρακλείου και της ιδιαίτερα έντονης μετασεισμικής δραστηριότητας που επηρεάζει και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Τηλεφωνικό κέντρο για αναφορές πολιτών ορίστηκε το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας 2813-400650, που θα λειτουργεί ως αργά το απόγευμα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης στη διάρκεια της νύχτας οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 6936778800.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι Δημοτικοί και ιδιωτικοί Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί.

Ακόμη ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, των δημοτικών και ιδιωτικών παιδικών σταθμών και των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Ηρακλείου για την Τρίτη 28.09 και την Τετάρτη, 29.09.2021.

*Ακόμη ανακοινώθηκε στο πλαίσιο Πολιτικής Προστασίας ότι θα παραμείνουν κλειστοί και όλοι οι στεγασμένοι δημοτικοί χώροι διεξαγωγής αθλητικών δραστηριοτήτων στο Δήμο Φαιστού για τις ίδιες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Φαιστού και η Δημοτική Αρχή, παραμένουν σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, ενώ όλα τα μέλη της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε 24ωρη επιφυλακή και σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας.