Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου

 Πραγματοποιήθηκε χθες η τακτική συνεδρίαση της ΔΕΕΠ  ΝΔ Ηρακλείου στα γραφεία της οργάνωσης.

Συζητήθηκαν οι προετοιμασίες που γίνονται  για την μεγάλη κομματική εκδήλωση που η ΔΕΕΠ Ηρακλείου θα πραγματοποιήσει για την καθιερωμένη κοπή της πίτας τον Ιανουάριο του 2023.

Επίσης έγινε ενημέρωση στα μέλη της ΔΕΕΠ και στους τομεάρχες για το τι συζητήθηκε στην πρόσφατη Πολιτική Επιτροπή που έγινε στην Αθήνα με την παρουσία του προέδρου και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επικαιροποιήθηκε και αναλύθηκε ο εκλογικός χάρτης Περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου στις εκλογές του 2019 , οργανωτικά θέματα καθώς και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Σε αναφορά μελών για θέματα που αφορούσαν δημοσιεύματα για δήθεν στηρίξεις υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ξεκαθάρισε ότι με εντολή του προέδρου του κόμματος, πέραν των στηρίξεων που δίνει το κόμμα στους μεγάλους δήμους, δεν υπάρχει καμία διεργασία στήριξης σε κανέναν υποψήφιο. Η προσοχή όλων των στελεχών είναι και πρέπει να  είναι αυστηρά προσηλωμένη στις επικείμενες εντός του νέου έτους Εθνικές εκλογές και μόνο.

Ότι άλλο ακούγεται που αφορά δήθεν εμπλοκή της ΔΕΕΠ και του κόμματος , είναι εντελώς ανυπόστατο και διαψεύδεται κατηγορηματικά.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content