Τί λένε για τον Κοσμά αυτοί που τον γνωρίζουν
Παρά τη “συγκρατημένη αισιοδοξία” που εξέφραζαν κάποιοι στο Καβροχώρι για την τύχη του Κοσμά Κακούρη, η αγωνία έχει κορυφωθεί στα μέλη της οικογένειάς του, αφού έχει διανυθεί περισσότερο από το μισό της ημέρας, χωρίς το παιδί να έχει ανευρεθεί.

Στις έρευνες συμμετέχει εθελοντικά ακόμα και η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Παράρτημα Ηρακλείου, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες.

Οι έρευνες συνεχίζονται παντού, χωρίς όμως αποτέλεσμα, τόσο από τους οικείους του και κατοίκους του Καβροχωρίου, όσο και από την Αστυνομία και ειδικές δυνάμεις της  ΕΜΑΚ με το διασωστικό σκύλο Ελπίδα και το drone της ΕΜΑΚ για σάρωση από ψηλά.

Τι λένε για τον Κοσμά αυτοί που τον γνωρίζουν

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρλίζουν πολύ καλά τον εξαφανισθέντα φοιτητή, ο Κοσμάς Κακούρης είναι ένας πολύ σοβαρός και συνεσταλμένος νέος.

Από παιδί τον ενδιέφεραν τα γράμματα. Διάβαζε πολύ, διάλεξε ο ίδιος τις σπουδές που θα ακολουθούσε, την πανεπιστημιακή σχολή του στη Βρετανία και πήγαινε πολύ καλά στις σπουδές του.

Πριν λίγες μέρες ήρθε στη γενέτειρά του για καλοκαιρινλες διακοπές, σκόπευε μάλιστα να εργασθεί σε ξενοδοχείο για να ενισχύσει τα οικονομικά του.

Όσοι ξέρουν το χαρακτήρα του, δεν μπορούν να χωνέψουν πως αυτός ο νέος χάθηκε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα, αφού έφυγε από το σπίτι του με σαγιονάρες, χωρίς λεφτά και χωρίς κινητό τηλέφωνο.

Το παρήγορο είναι πως οι έρευνες δεν απέδωσαν, ο Κοσμάς δεν βρέθηκε και όλοι ελπίζουν ότι ζει μια περιπέτεια και σύντομα θα επιστρέψει στους δικούς του που αγωνιούν.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ