Θλίψη για το Νίκο που έχασε τη μάχη

Έχασε τη μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό με σοβαρή ασθένεια ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΕΔ στο Ηράκλειο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, συγγενείς , φίλους και συναδέφλους.

Ο Νίκος Σπανός έφυγε σε γόνιμη ακόμα και δημιουργική ηλικία και όπως αναφέρει ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Γιώργος Μακράκης σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του:

“Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απωλεια του συναδέλφου Νικου Σπανού, Προέδρου της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρητης και επι χρόνια Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας! Ο Νικος χτυπήθηκε από την επάρατο, πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά δεν τα κατάφερε. Τον αποχαιρετούμε, κρατώντας στη μνήμη μας τον Νικόλα, όπως τον ζήσαμε, όπως τον γνωρίσαμε, μέσα από τα συνδικάτα, μέσα από τους αγώνες, μέσα από την αγάπη του για τη ζωή! Καλό ταξίδι Νικόλα!”.

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΑΕΔ ΚΡΗΤΗΣ

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ εκφράζει τη θλίψη του για τον πρόωρο χαμό του συναγωνιστή Νίκου Σπανού, πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτης και γενικός γραμματέας του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου. 

Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο φίλε συναγωνιστή.

Επίσης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Βρύσαλης Δημήτρης  Κοκοβάκης Γρηγόρης

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content