Θλίψη για τη γενναία Βικτωρία που έφυγε νωρίς

Aπέραντη είναι η θλίψη και αβάστακτος ο πόνος για τους δικούς της ανθρώπους από τον πρόωρο θάνατο της νοσηλεύτριας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Βικτωρίας Καναβάκη.

Η 41χρονη γυναίκα μητέρα ενός ανηλίκου κοριτσιού έδωσε γενναία μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο ο οποίος τελικά τη νίκησε. Η Βικτωρία υπήρξε ένας άνθρωπος φωτεινός με όρεξη για ζωή που είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν την γνώριζαν μέσω κοινωνικού δικτύου γράφοντας πολλές φορές με γλαφυρή, τρυφερή και λογοτεχνική γραφή για την καθημερινότητα της, τις μάχες που έδινε η ίδια αλλά και άλλοι συνοδοιπόροι στο Γολγοθά της ασθένειας.

Σήμερα το προφίλ της έχει κατακλυστεί από μηνύματα αγάπης.

Η κηδεία της θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο, στις 4:30 μμ.

 

               ΨΗΦΙΣΜΑ
Ο Πρόεδρος  και τα μέλη του ΔΣ της  ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, 5οΠ.Τ. ΚΡΗΤΗΣ
Εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια από τη ζωή, του  εκλεκτού μέλους του επιμελητηρίου μας  και λατρευτής σε  όλους Νοσηλεύτριας και  συναδέλφου, ΚΑΝΑΒΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ!
Αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΝΕ Κρήτης, παρουσία του Προεδρου της,  θα παρευρεθεί  στην εξόδιο ακολουθία τιμώντας την συνολική προσφορά της εκλιπούσης,  εκφράζοντας  τα συλλυπητήρια όλων των μελών.
Ηράκλειο 14/10/2021
 Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΝΕ Κρήτης
Ο Πρόεδρος
Παπαδακης Βαγγέλης

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content