Θερμές εκδηλώσεις για το Βαγγ. Μεϊμαράκη
Ιδιωτική επίσκεψη – μια σύντομη απόδραση από τα πολλά καθήκοντα που έχει ήδη αναλάβει, εκλεγείς ως αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος – πραγματοποιεί από προχθλές Παρασκευή στον Αγιο Νικόλαο ο τ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του ετέρου τ. προέδρου του κόμματος, βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη.

Μαζί με τη σύζυγό του Ιωάννα Κολοκοτά, κατέλυσαν, την Παρασκευή το βράδυ, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στο Βαθύ, παρέα με ένα φιλικό ζευγάρι από την Αθήνα, προσκεκλημένοι του ζεύγους Γιάννη και Αφροδίτης Πλακιωτάκη.

Χθες Σάββατο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με το Γιάννη Πλακιωτάκη έκαναν βόλτα στο κέντρο του Αγίου Νικολάου, χαιρέτισαν τον κόσμο που βρισκόταν στα καταστήματα και έγιναν αντικείμενο θερμών εκδηλώσεων.

Με συγκίνηση ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης συνάντησε τους τρεις πρώην προέδρους της ΝΟΔΕ Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας – Γιάννη Γάλλο, Γιώργο Καρτέρη και Νίκο Παπαγιάννη να πίνουν καφέ στο γνωστό στέκι τους το καφέ Central μαζί με τον τ. δήμαρχο Γιώργο Μενεγάκη και μόλις τους είδε αναφώνησε… «να ‘την τη ζωντανή ιστορία του κόμματος στο Λασίθι»!

Στην παρέα προστέθηκαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λασιθίου της Ν.Δ. Γιώργος Μπαρμπούνης, η πρόεδρος της Τ.Ο. Αγίου Νικολάου Ειρήνη Κλώντζα και άλλα τοπικά στελέχη.

Ο κ. Μεϊμαράκης σε δηλώσεις του, τόνισε μεταξύ άλλων: “Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους ψηφοφόρους του Νομού Λασιθίου που μαζί με τον Μανόλη Κεφαλογιάννη μας έφεραν πρώτους στο νομό, στις ευρωεκλογές. Τους εχαριστώ γιατί με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να τους πω ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. Θα συνεργαστώ με τους θεσμικούς φορείς που θα είναι και θεσμικοί συνεργάτες, δηλαδή τον Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους, για το καλό του νησιού και ειδικά του Νομού Λασιθίου.

Επειδή είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης και για τις εθνικές εκλογές, με περιοδείες, παρεμβάσεις, επισκέψεις, βρίσκομαι σήμερα εδώ, αφιερώνοντας τη μέρα αυτή στο Νομό Λασιθίου και στο Γιάννη Πλακιωτάκη».

Στην ερώτηση, τι πρέπει να κάνει το Λασίθι στις εκλογές, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε: «Ο Νομός Λασιθίου έδειξε την εμπιστοσύνη του στη Νέα Δημοκρατία, στις κάλπες των εκλογών και τώρα θεωρώ ότι πρέπει να δώσει ένα ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό στη Ν.Δ. και μια μεγάλη εμπιστοσύνη στο Γιάννη Πλακιωτάκη, ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα έχει ουσιαστικό παρεμβατικό ρόλο για τα δρώμενα της χώρας και προς όφελος του νομού».

 

ΑνατολήΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ