Συντονίζονται οι υπηρεσίες εν όψει του χειμώνα


 

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου συγκάλεσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Το Σ.Ο.Π.Π. συνεδρίασε με θέμα «Σχεδιασμός δράσεων Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων, παγετού & άλλων έντονων καιρικών φαινομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου». 

Στη συνεδρίαση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου συμμετείχαν ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Μανόλης Παραβολιδάκης,  Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι Δημάρχων, υπηρεσιών, Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων, εθελοντικών οργανώσεων καθώς και φορείς που εμπλέκονται με την πολιτική προστασία. 

Στη συνεδρίαση διαπιστώθηκε η άριστη συνεργασία, ετοιμότητα σε προσωπικό και τεχνικά μέσα καθώς και επαγρύπνηση που υπάρχει μεταξύ των υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης, των Σωμάτων Ασφαλείας, των φορέων και των εθελοντών για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ενόψει της χειμερινής περιόδου. 

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ευχαρίστησε όλους δημόσια για την συνεργασία και την προσφορά. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content