Συνέχισε τις επαφές με τοπικούς φορείς ο Δήμαρχος


Συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου οι συναντήσεις του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού,  με εκπροσώπους φορέων της πόλεως, στο γραφείο του στη Λότζια.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης Μιχάλη  Χωραφά, τον πρόεδρο Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου Λευτέρη Αντωνακάκη, τον  πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκο Χαλκιαδάκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης Μιχάλη Βλατάκη. 

Οι συζητήσεις έγιναν σε θετικό κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος τα προβλήματα που έχουν προκύψει στους περισσότερους κλάδους, εξαιτίας της πανδημίας καθώς και οι πιθανοί τρόπο αντιμετώπισής τους. 

Ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι βασικός στόχος αυτών των συναντήσεων , οι οποίες θα συνεχιστούν, είναι να καταρτιστεί ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος:  «Ο Δήμος θα είναι δίπλα σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες που έχουν πληγεί, λαμβάνοντας συγκεκριμένα μέτρα,  πλέον των μέτρων που έχουμε λάβει ήδη,  τα οποία, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας,  θα απαντούν στις ανάγκες τους. 

Αφού συνομιλήσουμε με τους παραγωγικούς φορείς της πόλεως και ιεραρχήσουμε τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας, σε συνεννόηση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε από εδώ κι εμπρός προκειμένου να στηρίξουμε ουσιαστικά τους εργαζομένους και τις επιχειρήσεις του τόπου». 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content