Συνάντηση για στήριξη επιχειρηματικότητας και Τουρισμού

Στο Επιμελητήριο ηρακλείου πραγματοποιείται αυτή την ώρα η συνάντηση που οργάνωσε η ΠΕΔ Κρήτης σε συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγικούς φορείς, προκειμένου να ενισχυθεί ο τομέας της επιχειρηματικότητας και ο Τουρισμός.

Στη συνάντηση μίλησε εκτός των άλλων ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάν. Κουράκης, του Επιμελητηρίου κ. Μαν. Αλιφιεράκης, του Εμπορικού Συλλόγου κ. Μαν. Κουμαντάκης, κ.α. καθώς και παριστάμενοι βουλευτές και εκπρόσωποι βουλευτών και ευρωβουλευτών.

Στην ευρεία σημερινή σύσκεψη εκπροσωπήθηκαν επίσης  η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κρήτης, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, η ΟΕΒΕΝΗ,  η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης και ο Σύνδεσμος Επισιτισμού και Εστίασης.

 

Σε δηλώσεις του πριν την έναρξη της σύσκεψης  ο βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης τόνισε ότι «το χρόνο που κέρδισε η Ελληνική Κυβέρνηση από τη σωστή στάση της ελληνικής κοινωνίας στα θέματα της πανδημίας δυστυχώς δεν τον αξιοποίησε για μια σχεδιασμένη και προγραμματισμένη προετοιμασία της οικονομίας. Περισσότερο θυμίζει το «πάμε και ό,τι βγει», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο βουλευτής Ηρακλείου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ