Συμβολική διαμαρτυρία ναυαγοσωστών στην Αμνισσό

Ζητούν την άμεση κάλυψη των παραλιών της Κρήτης

Ένα μήνα πίσω «πάει» τελικά το σχέδιο πολλών δήμων της χώρας για την ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών, καθώς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα σχετικά με τον κορονοϊο, οι ναυαγοσώστες αναμένεται να «πιάσουν δουλειά» την 1η Ιουλίου.

Φέτος όπως επισημαίνει ο πρόεδρος ναυαγωσοστων νομού Ηρακλείου Αλέξανδρος Παυλίδης, οι ναυαγοσωστικοί πύργοι που θα στηθούν, θα είναι αισθητά μειωμένοι σε σύγκριση με πέρυσι, εφιστά μάλιστα την προσοχή στους λουομένους κυρίως στην διάρκεια του Ιουνίου, όπου το παραλιακό μέτωπο της πόλης θα είναι ακάλυπτο από ναυαγοσώστες.

Η μετ’ εμποδίων έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό και το ναυαγοσωστικό έργο και στην Κρήτη, καθώς οι διαδικασίες για την ανάδειξη του αναδόχου παραμένουν μέχρι και σήμερα στον “αέρα” σύμφωνα με τον πρόεδρο ναυαγωσοστων νομού Ηρακλείου Αλέξανδρο Παυλίδη.


Ναυαγοσώστες σήμερα πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία στην παραλία της Αμνισσού με αποφασίζοντας να προχωρήσουν σε εθελοντική παρουσία και επίβλεψη προκειμένουν όπως είπαν στη “Νέα Δράση” να στείλουν το μήνυμα στους αρμόδεις φορείς ότι οι παραλίες χρειάζονται άμεσα την πρόσληψη ναυαγοσωστών για να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ