Συγκίνηση στην πλατεία Ελευθερίας στην βράβευση δέκα γυναικών (φωτογραφίες)

Αλλαγή φρουράς στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης - Η Μαρία Πιτσικάκη έγινε επίτιμη και παρέδωσε στην Εβελίνα Μπάκιντα
Γυναίκες  που δημιουργούν, γυναίκες που ξεχωρίζουν, γυναίκες που εμπνέουν. Δέκα από αυτές βράβευσε το βράδυ της Τετάρτης στην Πλατεία Ελευθερίας ο Αναπτυξιακός σύλλογος γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης, εκεί που χτυπά η καρδιά της γυναικείας επιχειρηματικότητας ως την Κυριακή.

Στην  τελετή  βράβευσης  του Αναπτυξιακού  Συλλόγου  Γυναικών  Επιχειρηματιών που  έγινε  στα  πλαίσια  της  21ης έκθεσης κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας χειροτεχνίας (Women’s Week 2022),  δόθηκαν αναμνηστικά βραβεία σε γυναίκες  μέλη του συλλόγου αλλά και γυναίκες που ξεχώρισαν στην επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία, στην κοινωνία.

Τα συναισθήματα  ξεχείλισαν στην πλατεία με γυναίκες να συγκινούνται και βραβεύονται ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης της δουλειάς τους σε διάφορους τομείς. Μεταξύ των βραβευθεισών γυναικών ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις των δημοσιογράφων Αντιγόνης Ανδρεάκη και Έλενας Κουντουράκη.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ανακοινώθηκε  η αλλαγή φρουράς στον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, με την Μαρία Πιτσικάκη που κράτησε γερά και δημιουργικά το τιμόνι του συλλόγου για 20 χρόνια, να παραδίδει στην Εβελίνα  Μπάκιντα και να γίνεται επίτιμη πρόεδρος.

Μια τούρτα επιστέγασε τα 20 χρόνια δραστηριότητας και δημιουργίας και η βραδιά έληξε με ευχές για τη συνέχεια και φυσικά έκδηλη τη συγκίνηση στα μέλη αλλά και το ακροατήριο.

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ