Συγκίνηση για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη

Ένας άνθρωπος που σφράγισε με το πέρασμά του τους χώρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, της Αυτοδιοίκησης αλλά και του Αθλητισμού, ο Γιάννης Βασιλάκης, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, αφήνοντας απορφανισμένη την οικογένειά του και βυθίζοντας στο πένθος τους πολυπληθείς φίλους του.

Άνθρωπος ηπίων τόνων, αλλά εξαιρετικά οξυδερκής και δραστήριος, διακρίθηκε όσο καιρό υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Για μια μακρά περίοδο βρέθηκε στο πλευρό του πρώην Δημάρχου Γιάννη Κουράκη, ενώ μετά την αποστράτευσή του ασχολήθηκε με την Αυτοδιοίκηση, ως αιρετό μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδος, ενώ διετέλεσε και Αντιδήμαρχος..
Λάτρης του ποδοσφαίρου, διετέλεσε στέλεχος της ΕΠΣΗ την οποία υπηρέτησε και από τη θέση του Αντιπροέδρου.

 

Δυστυχώς, τα δυο τελευταία χρόνια ο Γιάννης Βασιλάκης αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας και έδωσε σκληρή και γενναία μάχη με την επάρατο, μέχρι που η καρδιά του δεν άντεξε…

Η κηδεία του Γιάννη Βασιλάκη θα γίνει τη Δευτέρα και ώρα 4 μ.μ., από τον Ιερό ναό των Τριών Ιεραρχών, στη Γαρίπα. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 2.30 μ.μ.

Στην οικογένειά του η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια. 

 

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΗ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα.

 

 

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Με αφορμή τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Γιάννη Βασιλάκη, το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας συνήλθε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 01/06/2020 και ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μινώα Πεδιάδας αποφασίζει ομόφωνα :

(α)  να εκφράσει τη βαθιά οδύνη και θλίψη του για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Γιάννη Βασιλάκη, ενός ανθρώπου με σημαντική αυτοδιοικητική πορεία, η δράση του οποίου συνέβαλε σημαντικά στην κοινωνική, οικονομική και αυτοδιοικητική ζωή του τόπου μας.

(β)  να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους του, που τόσο πρόωρα και άδικα στερήθηκαν την παρουσία του αγαπημένου τους προσώπου.

(γ) να παραστεί σύσσωμο το Σώμα στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 01 Ιουνίου 2020.

(δ) να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

(ε)  να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος σε δρόμο της Κοινότητας Γαρίπας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

(στ)  να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία του, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

 

Ο Γιάννης Κουράκης για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη

« Με πολύ λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ενός ξεχωριστού φίλου και συνεργάτη για πολλά χρόνια.

Στη ζωή του υπήρξε ενεργός και δραστήριος σε πολλούς τομείς.

Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπηρέτησε τα κοινά πάντα με αυταπάρνηση και διάθεση προσφοράς.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του.

Η ανάμνηση του θα είναι ζωντανή στη μνήμη μας» 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ