Συγκίνηση για την απώλεια του Μανώλη Ζωγραφάκη

Ένας πολύ γνωστός και αγαπητός συμπολίτης, ο πολιτικός μηχανικός και κατασκευαστής Μανώλης Ζωγραφάκης, έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους οικείους του.

Ο μεταστάς ήταν πολύ έντιμος, εργατικός και δημιουργικός και έγινε ευρύτερα γνωστός από τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα, για την αρτιότητα των κατασκευών του, τη συνέπειά του και την υποδειγματική συμπεριφορά του. Δυστυχώς, στην ακμή των δραστηριοτήτων του, επλήγη από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, που ανέκοψε την εντυπωσιακή πορεία του. Ήταν όμως άνθρωπος γενναίος και με υπομονή και καρτερία αντιμετώπισε το πρόβλημά του, έχοντας αμέριστη τη συμπαράσταση της συζύγου του και των παιδιών του.

Η κηδεία του Μανώλη Ζωγραφάκη θα γίνει σήμερα Πέμπτη και ώρα 17:00 από τον ιερό ναό του Αγίου Τίτου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 16:00.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια στην σύζυγό του Σούλα και τα παιδιά του  Ελένη Ζωγραφάκη και Λευτέρη Τσικνάκη και Ήρα Ζωγραφάκη και Φραγκίσκο Παρασύρη, φαρμακοποιό και πρ. βουλευτή.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ