Συγκίνηση για την απώλεια του ιατρού Διονυσίου Κρέμη

Ένας λαμπρός επιστήμονας και εξαίρετος άνθρωπος, ο γνωστός παθολόγος ιατρός Διονύσιος Κρέμης, έφυγε χθες από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, μετά από σκληρή μάχη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, με έμφυτη ευγένεια, που υπηρέτησε με πάθος και απόλυτη επιτυχία την Ιατρική επιστήμη. Οι διαγνώσεις του ήταν αλάνθαστες και είχε την ικανοποίηση ότι βοήθησε πάρα πολύ κόσμο να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του.

Εργάστηκε για πολλά χρόνια στο “Ιατρικό Κρήτης” και αργότερα δημιούργησε δικό του ιατρείο. Παντού άφησε τη θετική σφραγίδα του και η απώλειά του χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα οδυνηρή.

Η κηδεία του Διονυσίου Κρέμη θα γίνει σήμερα Δευτέρα και ώρα 5 το απόγευμα, από τον ιερό ναό του Αγίου Τίτου.

Στους οικείους του και ιδιαίτερα στη σύζυγο του, γνωστή καρδιολόγο Πόπη Κουρουπάκη, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” αοπευθύνει εγκάρδια συλλυπητήρια.

 

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του ιατρού Διονύση Κρέμη

Ο ιατρός Διονύσης Κρέμης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα του τόπου μας. Ως άνθρωπος και ως επιστήμονας. Με σπάνιο ήθος, καλοσύνη, σεμνότητα, και διαρκή διάθεση προσφοράς καταξιώθηκε στην συνείδηση των συμπολιτών μας. Τα στοιχεία αυτά θα συνοδεύουν την μνήμη του και στους μελλοντικούς καιρούς. 

Την σύζυγό του, την διακεκριμένη καρδιολόγο Πόπη Κουρουπάκη και τα παιδιά τους, συλλυπούμαι θερμώς. 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ