Συγκίνηση για την απώλεια του Γεωργίου Ινιωτάκη

Ένας πολύ αγαπητός και αξιοσέβαστος άνθρωπος, ο Γεώργιος Ινιωτάκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του και όλους όσοι τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν.

Από τα παιδικά του χρόνια υποχρεώθηκε να αναλάβει τις ευθύνες της οικογενείας του, όταν οι Γερμανοί κατακτητές εκτέλεσαν τον πατέρα του, στα Αμιρά της μαρτυρικής Βιάννου. Από τότε άρχισε τους αγώνες της ζωής και ξεχώρισε για την εντιμότητα και την εργατικότητά του.

Είχε έντονες ευαισθησίες για το κοινωνικό γίγνεσθαι και αυτό τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά. Το ενδιαφέρον του για την πρόοδο του τόπου του τον οδήγησε να ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση και να εργαστεί για την περιοχή του ως Κοινοτικός Σύμβουλος Αμιρών, ενώ υπήρξε ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του.

Τις αρετές του μεταλαμπάδευσε στην οικογένεια που δημιούργησε και μόχθησε πολύ για την μόρφωση των παιδιών του. Ιδιαίτερα υπερήφανος ήταν για τις προόδους του άξιου γιού του, αγαπητού φίλου Πέτρου Ινιωτάκη, ο οποίος ωφελήθηκε τα μέγιστα από τις υποδείξεις και τις κατευθύνσεις που του έδινε πάντα ο πατέρας του.

Τους οικείους του Γεωργίου Ινιωτάκη, και ιδιαίτερα τα παιδιά του Πέτρο και Ελένη, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” συλλυπείται θερμά.

Κ.Τ.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ