Συγκίνηση για την απώλεια της Αθηνάς Μπουρλώτου

Με συγκίνηση πληροφορείται η τοπική κοινωνία την απώλεια μιας πολύ γνωστής και αγαπητής Ηρακλειώτισσας, της Αθηνάς Μπουρλώτου, που έφυγε σήμερα Κυριακή από τη ζωή.

Η Αθηνά Μπουρλώτου ήταν ένας εκ φύσεως ευγενής άνθρωπος, με αλτρουϊσμό και μεγάλη αγάπη για την πόλη και τους ανθρώπους της. Μαζί με την αείμνηστη αδελφή της Χρυσούλα, βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς καλών υπηρεσιών για το κοινωνικό σύνολο. Όλη η οικογένεια Μπουρλώτου άλλωστε, αρχής γενομένης από τον πατέρα τους Σταύρο Μπουρλώτο, πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Η Αθηνά δραστηριοποιούνταν δυναμικά όπου υπήρχε ανάγκη και πεδίο δράσης και διακρινόταν για την ανιδιοτέλεια και την διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Η κηδεία της Αθηνάς Μπουρλώτου θα γίνει αύριο Δευτέρα και ώρα 4 μ.μ., από τον ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στο παλαιό Κοιμητήτιο Ηρακλείου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 3 μ.μ.

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη για την απώλεια της Αθήνας  Μπουρλώτου

Βαθιά θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε σε όλους εμάς, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία του Ηρακλείου, η είδηση της απώλειας μίας ξεχωριστής γυναίκας, της Αθηνάς Μπουρλώτου.

Υπήρξε μία πραγματική κυρία, έντιμη και σοβαρή, με ήθος και αρχές, που συνέδεσε το όνομά της με το σπουδαίο εθελοντικό και κοινωνικό της έργο.

Μια πραγματική φίλη, που βρέθηκε έμπρακτα δίπλα μου στα πρώτα μου πολιτικά βήματα, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την μετέπειτα πορεία μου.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά της.

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content