Στον Περιφερειάρχη τα προεδρεία ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ

Συνάντηση στην Περιφέρεια Κρήτης με τα προεδρεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου, Νήσων ΕΣΗΕΠΗΝ και του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης της ΕΣΗΕΠΗΝ είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα του τύπου, η ενίσχυση της συνεργασίας και η πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων και δράσεων στα θέματα της ενημέρωσης, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού. Παράλληλα έγινε αναφορά στην επιτυχημένη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ)και της ΕΣΗΕΠΗΝ, των τιμητικών βραβεύσεων σε φωτορεπόρτερ και Καμεραμάν της Κρήτης. 

Επίσης τα δυο προεδρεία, ευχαρίστησαν τον κ. Aρναουτάκη για την συνάντηση και την διαχρονική συνεργασία και στήριξη του. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο Πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Αντώνης Παπουτσάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΑΣ Κώστας Βασιλάκης και ο Γενικός Γραμματέας του ΤΕΑΣ Κώστας Θεοδωρόπουλος. 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content