Στο Ηράκλειο σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα παρουσιάσει απόψε (19:00) στο κινηματοθέατρο “Αστόρια” πτυχές του οικονομικού προγράμματος της Χαρ. Τρικούπη στη θεματική εκδήλωση «Ανθεκτική οικονομία- δίκαιη κοινωνία-ισχυρή Ελλάδα».

Όπως τονίζουν από το ΠΑΣΟΚ, στην προμετωπίδα της οικονομικής πρότασης βρίσκονται παρεμβάσεις για να μπει φρένο στον αφελληνισμό της ελληνική οικονομίας, στην προώθηση του made in Greece με έμφαση στην  υπεραξία της ελληνικής παραγωγής και στην αντιμετώπιση του μείζονος θέματος των κόκκινων δανείων και της προστασίας της κύριας κατοικίας των αδύναμων δανειοληπτών από τους πλειστηριασμούς των funds.

Όπως σημειώνεται, «ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρουσιάσει και τη διαφορετική φιλοσοφία του ΠΑΣΟΚ για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης με κατεύθυνση των πόρων σε κρίσιμες υποδομές όπως ο σιδηρόδρομος, σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, στα ενεργειακά δίκτυα και στις δομές του κοινωνικού κράτους».

Στην αποψινή εκδήλωση παρεμβαίνουν ο Νίκος Χριστοδουλάκης, πρώην Υπουργός και επικεφαλής του In Social, ο Δημήτρης Σπυράκος, συντάκτης του νόμου του ΠΑΣΟΚ του 2010 για την προστασία της πρώτης κατοικίας και Γραμματέας του Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και προστασίας των δανειοληπτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Ιδιωτικού Χρέους και προστασίας των δανειοληπτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content