Στο εμβολιαστικό κέντρο Αγ. Σύλλα ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Το εμβολιαστικό κέντρο στον Άγιο Σύλλα, όπου πραγματοποιούνται εμβολιασμοί στους κατοίκους που δεν είχαν την δυνατότητα να μεταβούν σε κάποιο εμβολιαστικό κέντρο αλλά και σε κατάκοιτους ηλικιωμένους,  επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη. 

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου μαζί με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Λάμπρο Βαμβακά και την πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Σύλλα, παρακολούθησαν την πορεία των εμβολιασμών από τις κινητές μονάδες, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Κρήτη στις 6 Ιουλίου, με στόχο να πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. 

Σε ότι αφορά το Δήμο Ηρακλείου το πρόγραμμα των εμβολιασμών με τις κινητές μονάδες συνεχίζεται την Τρίτη 13 Ιουλίου στην Κοινότητα Βενεράτου.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Ηρακλείου αναφέρει: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενημέρωσης και προτροπής των δημοτών να προχωρήσουν σε εμβολιασμό καθώς είναι ο μόνος τρόπος προφύλαξης από την πανδημία. Σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις και σε άλλες κοινότητες του Δήμου Ηρακλείου». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ