Στερνό αντίο σήμερα στο αδικοχαμένο παληκάρι

Στις 4 το απόγευμα, η κοινωνία του Ηρακλείου αποχαιρετά στο Νέο Κοιμητήριο τον αδικοχαμένο 19χρονο Ηρακλειώτη φοιτητή Γιώργο Φραγκιαδάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο χθες τα ξημερώματα στο τροχαίο που έγινε στην πλατεία Κορνάρου με τη μοτοσυκλέτα του.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον άτυχο νέο, ομολογούν ότι επρόκειτο για ένα εξαιρετικό παιδί, ευγενέστατο και με πολλά ψυχικά χαρίσματα, και γι’ αυτό η θλίψη και η οδύνη για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του, είναι έκδηλη.

Η απώλειά του χτύπησε βάναυσα την οικογένειά του και ιδιαίτερα τους απαρηγόρητους γονείς του. Σημειωτέον ότι η μητέρα του Γιώργου νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο ΠΑΓΝΗ, και ο αδικοχαμένος νέος ήταν γι’ αυτό συντετριμένος, μάλιστα δε φρόντιζε εκείνος και βοηθούσε τον πατέρα του στην αντιμετώπιση του προβλήματος της μητέρας του.

Δυστυχώς, το πρωί της Κυριακής, όλα ανατράπηκαν και η μοίρα το θέλησε, να αποχαιρετούν σήμερα οι γονείς το λαμπρό και πολυαγαπημένο παιδί τους…

Όλοι ευχόμαστε, ο Θεός να δώσει μεγάλη υπομονή και δύναμη στους γονείς, και ιδιαίτερα στον χαροκαμμένο πατέρα, ο οποίος έχει την αμέριστη συμπαράσταση της κοινωνίας και ιδιαίτερα του νομικού κόσμου του Ηρακλείου, για να αντιμετωπίσει την καταιγίδα που του προέκυψε.

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content