Στάση στα Μάλια έκανε ο Γ. Παπανδρέου καθ’ οδόν προς Λασίθι
Σε εξέλιξη βρίσκεται η περιοδεία στην Κρήτη του πρώην πρωθυπουργού και υποψηφίου προέδρου του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Παπανδρέου.

Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Βασ. Κεγκέρογλου, τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης Γιάν. Κουράκη, τον πρ. υπουργό Μαν. Στρατάκη και άλλα γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο  κ. Παπανδρέου ενώ κατευθυνόταν προς το νομό Λασιθίου, έκανε μια πρώτη στάση στα Μάλια, όπου αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να τον υποδεχθεί.

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, ο κ. Παπανδρέου χαιρέτησε τους πολίτες που τον περίμεναν και μίλησε μαζί τους, έχοντας πάντα στο πλάι του τα παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Μετά τα Μάλια ο κ. Παπανδρέου θα κάνει στάση στον Άγιο Νικόλαο όπου θα συναντήσει πολίτες και στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ακολούθως θα μεταβεί στην Ιεράπετρα και θα καταλήξει στην Σητεία όπου στις 7.30 το βράδυ στο ξενοδοχείο ΙΤΑΝΟΣ, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί εκεί.

Ο κ. Παπανδρέου από την έναρξη της περιοδείας του εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη, από την οποία, όπως είπε, αντλεί δύναμη, και τόνισε ότι «το στοίχημα που έχει τεθεί είναι ξανά η παράταξη να εκφράσει τον πόθο του ελληνικού λαού για πρόοδο, δημοκρατία, κοινωνική συνοχή και κοινωνική ισότητα».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της περιοδείας του:
Δευτέρα 8/11
18:30 – Χανιά Ομιλία στο Καφέ Κήπος (Δημοτικός Κήπος)
Τρίτη 9/11
18:30 – Ηράκλειο Ξενοδοχείο ATLANTIS – Ομιλία Προέδρου

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content