Στα Χανιά ο Περιφερειάρχης για τη διπλή εορτή

Ευχές Περιφερειάρχη από τα Χανιά για την διπλή γιορτή και έκκληση για προσέλευση στους εμβολιασμούς και τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης-παρουσία κλήρου, τοπικών αρχών, λαού, συμμετείχε σήμερα στα Χανιά στην εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου στον εορτάζοντα Καθεδρικό Μητροπολιτικό Ναό των Χανίων όπως και στις εκδηλώσεις του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, με Δοξολογία, και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο πεσόντων των Χανίων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε σε όλες και όλους χρόνια πολλά λέγοντας ότι είναι μια ξεχωριστή ημέρα, μια διπλή γιορτή, των Εισοδίων της Θεοτόκου και της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε ότι «αρχές, φορείς, πολίτες τιμούμε και είμαστε δίπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις που αποτελούν τους άγρυπνους φρουρούς και τους υπερασπιστές του υπέρτατου αγαθού της εδαφικής ακεραιότητας και της Εθνικής ασφάλειας της χώρας». 

Ο κ. Αρναουτάκης ευχήθηκε επίσης σε όλες τις εορτάζοντες σήμερα, κάνοντας παράλληλα έκκληση σε όλες και όλους τους πολίτες για εμβολιασμό και τήρηση των μέτρων ασφάλειας λόγω της πανδημίας. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Χρόνια πολλά στα Χανιά, στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες στην Κρήτη με την ευχή η χάρη της Παναγίας να μας δίνει δύναμη, υγεία, ελπίδα, αισιοδοξία. Λόγω της πανδημίας, ας προχωρήσουμε στον εμβολιασμό, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας  για να μπορούμε να είμαστε υγιείς το επόμενο διάστημα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής από την πλευρά του δήλωσε: «Χρόνια πολλά για την Παναγία μας σε όλες και όλους. Χρόνια πολλά για τις ένοπλες δυνάμεις που είναι πάντοτε στη καρδιά και την συνείδηση όλων μας οι θεματοφύλακες της ελευθερίας μας της σωματικής ακεραιότητας, της ειρήνης και της ευημερίας του τόπου μας.»

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1
  • samolis-thumbnail-Banner2
  • samolis-thumbnail-Banner3ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content