Στα Χανιά ο Κυριάκος Πιερρακάκης αύριο Πέμπτη
Σε εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη στα Χανιά για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, θα παρευρεθεί ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.

Την παρουσία του κ. Πιερρακάκη κάνει γνωστή το ΕΒΕΧ με σχετική ανακοίνωση:

“Η Επιχειρηματικότητα και ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Οικονομίας των Χανίων στο Επίκεντρο Εκδήλωσης με Κεντρικό Ομιλητή τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η Επιχειρηματική Κοινότητα των Χανίων σε μια από τις πλέον κρίσιμες φάσεις για την Ανάκαμψη και το Μέλλον της Οικονομίας της Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακός Μετασχηματισμός».

Το Επιμελητήριο Χανίων έχει την τιμή να υποδεχτεί, ως κεντρικό ομιλητή, τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Πιερρακάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 17:30, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου/ Κ.Α.Μ. (Ακτή Ενώσεως-Πλατεία Γεωργίου Κατεχάκη).

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ζωντανή διαδικτυακή αναμετάδοση (live streaming) και από τη σελίδα του Επιμελητηρίου Χανίων στο Facebook: https://www.facebook.com/ChaniaCCI”

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content