Σε εξέλιξη η αιμοδοσία με το Χαμόγελο του Παιδιού

Πολύς κόσμος βρέθηκε από νωρίς το πρωι στην πλατεία Ελευθερίας, για να πάρει μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” που γίνεται σήμερα Σάββατο 30 και αύριο Κυριακή 31 Μαΐου, από τις 09:30 έως τις 14:00 στο Ηράκλειο, μπροστά από την Περιφέρεια Κρήτης.

Μεταξύ των προσελθόντων ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά στη διοργάνωση της όλης εκδήλωσης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Συριγωνάκης και Λάμπρος Βαμβακάς, καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Βαβουρανάκης.

Η αιμοδοσία  γίνεται για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, την Περιφέρεια Κρήτης  και τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού». Η συγκέντρωση μονάδων αίματος πραγματοποιείται  στην Κινητή Μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία μας, παρούσα είναι η Αντιπρόεδρος του Βενιζελείου Ελευθερία Κωστάκη, ενώ δυναμική είναι η παρουσία στο χώρο της αιμοδοσίας της Δ.Ε. του ΕΑΚΗ με τον Πρόεδρο Λευτέρη Ζερβό.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ