Προβλήματα στην υδροδότηση ανατολικών συνοικιών
 

Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Η. ανακοινώνεται ότι σήμερα 18 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιηθεί τελικά η κατασκευή του έργου παράκαμψης του τροφοδοτικού αγωγού από το πεδίο των Μαλίων στην περιοχή των Γουβών, μετά από σχετικό αίτημα του Ο.Α.Κ. και θα παρουσιαστούν προβλήματα διανομής νερού, στις παρακάτω περιοχές:

-Κατσαμπάς 

-Καρτερός 

-Πρασσά 

-Καλιθέα 

Η τροφοδοσία του δικτύου εκτιμάται ότι θα επανέλθει τις απογευματινές ώρες. Περισσότερες πληροφορίες επί της διανομής του νερού δίνονται καθημερινά καλώντας στον πενταψήφιο αριθμό  11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810).

Νεότερη ανακοίνωση

Σε συνέχεια της πρωινής ανακοίνωσης για τα «Προβλήματα στη διανομή νερού στις ανατολικές συνοικίες λόγω έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ)» η ΔΕΥΑΗ ενημερώνει ότι λόγω απρόβλεπτων δυσκολιών, η ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης θα καθυστερήσει κατά μία ημέρα (Τετάρτη 19-06-2019) και η τροφοδοσία του αγωγού εκτιμάται  ότι θα επανέλθει αργά το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου. 

Περισσότερες πληροφορίες για την διανομή του νερού στον πενταψήφιο αριθμό  11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810).ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ