Πρόστιμα και λουκέτα στην Κρήτη για γάμο, χορούς, μουσικές και ανεμβολίαστους

Tσουχτερά πρόστιμα και σε κάποιες περιπτώσεις αναστολές λειτουργίας καταστημάτων επιβλήθηκαν χθες στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των ελέγχων για τα μέτρα που ισχύουν στα πλαίσια του mini lockdown που έχει τεθεί σε ισχύ.

Αναλυτικά:

*Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε για γάμο που οργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε υπαίθριο χώρο στο νομό Ηρακλείου . Σύμφωνα με την αστυνομία οι καλεσμένοι ήταν όρθιοι και χόρευαν, ενώ ήταν άνω των 300.

*Πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7 μέρες αναστολής λειτουργίας επιβλήθηκε σε καφενείο για όρθιους πελάτες και μουσική.

Επιπλέον επιβλήθηκαν 2.000 ευρώ καθώς εντοπίστηκαν θαμώνες οι οποίοι ήταν ανεμβολίαστοι στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. Μάλιστα πρόστιμο καλούνται να πληρώσουν και οι 2 εν λόγω θαμώνες .

*Πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7 μέρες αναστολής λειτουργίας επιβλήθηκε και σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική και όρθιους πελάτες που χόρευαν.

*Στα Χανιά, βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας σε εμπορικό κατάστημα (2 σε υπαλλήλους και 1 σε πελάτη)

*Στο Ρέθυμνο βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ σε οδηγό λεωφορείου για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ σε πολίτη εντός δημόσιας υπηρεσίας για τον ίδιο λόγο, ενώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ σε υπάλληλο για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ στο κατάστημα για μη ανάρτηση πινακίδας ορίου ατόμων

*Bεβαιώθηκαν συνολικά 8 πρόστιμα για τη μη τήρηση ωραρίου (κυκλοφορία μετά τη 1 το βράδυ) τρία στα Χανιά και 5 στον ΒΟΑΚ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content