Προς συνεργασία Λαμπρινός και Σισαμάκης

Από την δημοτική παράταξη “Ηράκλειο για όλους” του κ. Γ. Σισαμάκη εκδόθηκε η ακόλουθη ενημερωτική ανακοίνωση:

Από την πρώτη στιγμή αυτής της προσπάθειας η παράταξη μας κινήθηκε με γνώμονα το συμφέρον της πόλης και των δημοτών και πάντα στη λογική των συνθέσεων και των συνεργασιών ανεξάρτητα από το νόμο του Κλεισθένη που έτσι κι αλλιώς τις επέβαλε.

Τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά καταθέσαμε τις προτάσεις μας και αξιολογηθήκαμε για αυτές. Με τις αρχές και τις αξίες καθώς και τις θέσεις μας έχουμε σήμερα οδηγηθεί στο τραπέζι του διαλόγου με την εκλεγμένη δημοτική αρχή και με το Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Με αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης και με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας και από τις δυο πλευρές, με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό στο εκλογικό αποτέλεσμα έχουμε ξεκινήσει διάλογο για να συμφωνήσουμε προγραμματικά για το που και πως θα οδηγήσουμε το Ηράκλειο την επομένη μέρα. 

sisa_190814_110300 Προς συνεργασία Λαμπρινός και Σισαμάκης

Οφείλουμε να αναφερθούμε στην πρωτοβουλία του Βασίλη Λαμπρινού να ξεκινήσει την συζήτηση από μηδενική βάση, παρά το γεγονός ότι είναι ο νικητής αυτής της εκλογικής αναμέτρησης σεβόμενος το πρόγραμμα και τις θέσεις όλων των παρατάξεων. Το ίδιο πράξαμε και εμείς ως οφείλαμε άλλωστε.

Ενημερώνουμε τους δημότες όσο βρισκόμαστε στη διαδικασία των διαβουλεύσεων ότι υπάρχει διάθεση σύγκλισης των δυο πλευρών και κοινός τόπος συνεργασίας μέχρι και σήμερα. Ως παράταξη «Ηράκλειο για όλους» θεωρούμε αυτονόητη αν όχι επιβεβλημένη την όσο δυνατόν μεγαλύτερη συμμέτοχη στην προσπάθεια από όσο δυνατόν περισσότερες παρατάξεις. Το έχει ανάγκη η πόλη στην οποία εξάλλου αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.  

 

   Για την παράταξη «Ηράκλειο για όλους»

               Γιώργος Σισαμάκης 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ