Προφυλακίστηκαν για την επίθεση κατά των Πακιστανών
Και οι επτά ενεχόμενοι στην επίθεση που εξαπολύθηκε στις 12 Αυγούστου στον Αγιο Γεώργιο  Οροπεδίου Λασιθίου εναντίον Πακιστανών εργατών, κρίθηκαν προφυλακιστέοι χθες αργά τη νύκτα, μετά τις απολογίες τους ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Η απολογία των “επτά” ήταν πολύωρη. Άρχισε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά τη νύκτα με την έκδοση της απόφασης για την προφυλάκισή τους. Και οι επτά διέφευγαν τη σύλληψη μέχρι τη Δευτέρα, οπότε παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στις αρχές  και είχαν ζητήσει τη νόμιμη προθεσμία για να απολογηθούν.

Όλη μέρα χθες, στα Δικαστήρια Νεαπόλεως, βρίσκονταν πολλοί συγγενείς και φίλοι των επτά κατηγορουμένων, που περίμεναν με αγωνία την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως καταγγέλθηκε, η ομάδα των επτά ατόμων, εισέβαλε σε δυο σπίτια, στο χωριό Άγιος Γεώργιος του Οροπεδίου, όπου διέμεναν οι αλλοδαποί, και με χτυπήματα και απειλές απαίτησαν να τους δώσουν τα χρήματά τους, που ήταν οι εισπράξεις τους για τα μεροκάματα που έκαναν.

Οι αλλοδαποί προσπάθησαν να αντισταθούν, και τότε οι εισβολείς έβγαλαν κουμπούρια και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό.

 

 

 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content