Πρεμιέρα χθες των μελών της νέας ΔΕΕΠ Ηρακλείου
Την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στα γραφεία της ΔΕΕΠ Ηρακλείου μέσα σε πανηγυρικό κλίμα έγινε η πρώτη συνεδρίαση  των εκλεγμένων μελών από τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ .

 Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Ηρακλείου κ.Λευτέρης Αυγενάκης , ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετακης , ο εκπρόσωπος του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη κ.Νίκος Χρονακης , ο γενικός συντονιστής κομματικών οργανώσεων στην Κρήτη κ.Γιώργος Επιτροπάκης και ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής διεξαγωγής εσωκομματικών εκλογών κ.Νεκτάριος Παπαβασιλείου , 

 Στον χαιρετισμό που απηύθυναν, αφού συνεχάρησαν τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ για την εκλογή τους και ευχήθηκαν μια καλή και εποικοδομητική θητεία,  τόνισαν την σημασία της τεράστιας συμμετοχής των φίλων και μελών στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου .

 Στη συνέχεια ο  Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ.Βαγγέλης Καρκανάκης  ευχαρίστησε τους βουλευτές και συνεχάρη τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής για την άψογη διεξαγωγή των εκλογών. Συνεχάρη τα εκλεγέντα μέλη τονίζοντας ότι επιδίωξη και δέσμευση του είναι να ενεργοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Η αύξηση της ενεργητικής συμμετοχής, θα συντελέσει στη διεύρυνση της παράταξής μας και στην προσέλκυση και νέων μελών, που αποτελεί και βασικό μας στόχο.

 Η μεγάλη συμμετοχή σφυραλατει την ενότητα και δημιουργεί μεγάλη δυναμική για εκλογική επιτυχία του κόμματος στο νομό.

  Κατόπιν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ανακοίνωσε, σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού της Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος, την ανάθεση αρμοδιοτήτων σε θέσεις ευθύνης ως εξής:

 

 Αντιπρόεδροι ΔΕΕΠ

  • Γιαννουλακης Κωνσταντίνος του Δημητρίου
  • Ζερβός Ελευθέριος του Γεωργίου.

 

Ταμίας κ υπεύθυνος λειτουργίας γραφείων ΔΕΕΠ

  • Χατζηνικολάου Ιωάννης του Κωνσταντίνου.

 

Γενική γραμματέας ΔΕΕΠ 

  •  Τσικανδυλακη Μαρία του Αντωνίου.

 

Στους ανωτέρω ανατέθηκαν όλα τα προβλεπόμενα καθήκοντα και αρμοδιότητες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος.

 

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ηρακλείου της ΝΔ  Βαγγέλης Καρκανάκης ανακοίνωσε επίσης , ότι με νεότερη απόφαση θα ορισθούν οι τομείς δράσης και οι τομεάρχες των τομέων αυτών. 

 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content